Vergaderzalen
Amsterdam oost


Vergaderzaal Amsterdam Oost

Vergaderzaal huren

De 4 vergaderzalen van Villa Mattern zijn geschikt voor groepen van 4 tot 50 personen. De vergaderzalen zijn zeer geschikt voor vergaderingen of andere evenementen. Wanneer u de vergaderzaal huurt bent u als enige gezelschap aanwezig en kunt u van alle vergaderzalen gebruik maken. Ideaal als u uw groep wilt opsplitsen in kleinere groepjes.
Alle vergaderzalen bekijken

vergaderzalen huren

Locatieverhuur

Op zoek naar een geschikte locatie voor een receptie, brainstormsessie of zakelijke bijeenkomst in Amsterdam? Dan is Villa Mattern, met haar 4 zalen en een patio/tuin, zeer geschikt. Per dagdeel te huren en altijd exclusief voor uw gezelschap. Goed bereikbare locatie in Amsterdam Oost. Op loopafstand van het Tropenmuseum en Artis.
Over de locatie

vergaderzaal huren Amsterdam

Zaal huren

Voor een (zakelijke) bijeenkomst in Amsterdam Oost is Villa Mattern de ideale locatie. Alle faciliteiten die u nddig mocht hebben zijn aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer, flip-over schrijfblok en WiFi. Ook catering kunt u bij uw zaalhuur bespreken. Informeel afsluiten met een staande borrel in de tuin van Villa Mattern wordt door onze gasten erg gewaardeerd.
Prijzen zaalhuur