Prijzen & faciliteiten van
Villa Mattern


Prijs per dag (5 t/m 8 uur)

€ 685,-

De dagprijs in inclusief het gebruik van alle vergaderzalen: Tamar-, Rubinstein-, Montignyzaal en de patio. U kunt dus gaan zitten waar u wilt en alle zalen gebruiken. De prijzen zijn inclusief gebruik van laptop, beamer met HDMI-aansluiting en verloopstukken naar alle standaarden, twee projectieschermen waarvan één van 5 meter diagonaal, een 80 inch tv-monitor, een draadloze microfoon, drie flipovers met papier en stiften en een white-board.

Prijs per dagdeel (4 uur)

€ 500,-

De dagdeelprijs in inclusief het gebruik van alle vergaderzalen: Tamar-, Rubinstein-, Montignyzaal en de patio. U kunt dus gaan zitten waar u wilt en alle zalen gebruiken. De prijzen zijn inclusief gebruik van laptop, beamer met HDMI-aansluiting en verloopstukken naar alle standaarden, twee projectieschermen waarvan één van 5 meter diagonaal, een 80 inch tv-monitor, een draadloze microfoon, drie flipovers met papier en stiften en een white-board.

Extra service

Voor uw kookworkshop, diner of receptie kunt u ook de Tamarzaal huren inclusief apparatuur en mastiek van Villa Mattern. Huurprijs: € 500,- per dagdeel (4 uur of minder). U heeft dan de beschikking over de keuken, de Tamarzaal en de aangrenzende te overdekken patio.

Wij heffen geen BTW: 0% BTW. Villa Mattern heeft een ontheffing op grond van artikel 68 van de Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting 1968.