Reviews over
Villa Mattern

Dit zeggen onze gasten:

 


Juni 2024 - 'Met 32 gasten vierden we de 90e verjaardag van onze goede vriend, vader, schoon- en grootvader. Het was relaxed en professioneel en heerlijk om voor te bereiden dankzij en met hulp van Annemiek. De dag zelf was een enorm succes. Kan het iedereen aanraden.
Tessel

'Wat een bijzondere locatie!' was bijna steeds de enthousiaste verzuchting van de binnenkomende gast, menigmaal ook nog voordat je als gastgever gefeliciteerd werd met de aanleiding voor het feest dat je gaf. En ook in de reacties daarna werden we voortdurend gecomplimenteerd met de keuze van de locatie. We kunnen dus zonder meer stellen dat onze keuze voor de villa van Annemiek Mattern alsmede haar gastvrije en zeer behulpzame medewerking er op alle fronten aan mee hebben gewerkt om van ons feest een onvergetelijk succes te maken.
Nol de Koning

We hebben een geweldig verjaardagsfeest (paps is 90 geworden) gevierd met de bijna complete familie in deze fantastische lokatie. Paste perfect met z'n 36en en een heerlijke grote keuken voor de kok. Helaas konden we geen gebruik maken van de charme van de tuin omdat het extreem slecht weer was en bijna vroor op die 2500 meter hoogte maar dat had ook wel weer wat. Al dansend een uurtje erbij gekocht op deze geweldige lokatie! Op naar de 100! Danke Fräulein Annemiek !
Lode Bruins

Wij hebben met 27 personen een mooie bijeenkomst met ons team uit Amsterdam oost gehad. De ruimte was prima om ons interactief programma uit te voeren. De lunch was uitmuntend! Ik heb erg veel positieve reacties ontvangen van mijn collega's over de ruimte. Ook het vooraf maken van plannen en afspraken met Annemiek verliep uitstekend. Dank voor goede zorgen.
Martien van Rijn | Co-creatie/Democratiseren - Stadsdeel Oost

Het College van B&W van de gem. Arnhem heeft in februari 2023 een dag gebruik gemaakt van de faciliteiten van Villa Mattern. De locatie en comfort van 3 verschillende zalen/kamers, de rust en verzorging waren optimaal. Heel fijn dat zo'n mooie accommodatie voor exclusief gebruik geboekt kan worden. De lunch was met 2 veganisten, een vegetarier en halal wensen perfect geregeld. Veel dank aan Annemiek voor de gastvrijheid en ontzorging, we komen graag terug.
Anja de Weerd | Gemeente Arnhem / De Connectie

Wij hebben op 21 februari 2023 met 27 personen een mooie bijeenkomst met ons team uit Amsterdam Oost gehad. De ruimte was prima om ons interactief programma uit te voeren. De lunch was uitmuntend! Ik heb erg veel positieve reacties ontvangen van mijn collega's over de ruimte. Ook het vooraf maken van plannen en afspraken met Annemiek verliep uitstekend. Dank voor goede zorgen.
Martien van Rijn | Gemeente Amsterdam

Onze reviews op Google


Bekijk onze reviews op Google